The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın vakaları biriyi strüktürda en pıtrak huzurlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere suret heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında emniyetliğin esenlanması ammaçlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tam mimarilarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca strüktürlarda bulunacak erkek nüshasına rabıtalı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da peşış gösterecektir.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize Yangın Kapısı sunuyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve mütenasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

5-) Sırça gereç kullanılacaksa bunların mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Hatta yangın takkadak pencereın kırılmasını kösteklemek için lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok henüz uygun ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page